شرکت فروسیلیس ایران (سمنان)
شرکت فروسیلیس ایران در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۶۱ با هدف پیشرفت و ارتقا صنعت کشور ابتدا در تهران و سپس با انتقال مرکز شرکت به شهرستان سمنان، به شماره ثبت ۲۰۴۴، به صورت “سهامی خاص” تاسیس گردید.
با احداث کارخانهای در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در شهر سمنان، شرکت فروسیلیس ایران بعنوان نخستین تولید کننده فروسیلیسم در ایران، با بهره گیری از کوره قوس الکتریکی ساخت کارخانه مانسمان دماگ آلمان با ظرفیت تولید روزانه بیش از ۸۰ تن ذوب، پا به عرصه صنعت فروآلیاژها در جهان گذاشت.
در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۴ بهره برداری آزمایشی از این کارخانه آغاز گردید، سپس در اوایل مهرماه همان سال طبق پروانه بهره برداری اخذ شده از وزارت صنایع و معادن، با ظرفیت اسمی ۲۵،۰۰۰ تن شروع به فعالیت کرد. محصول اصلی کارخانه فروسیلیس ایران، آلیاژ فروسیلیسیم بوده و پودر آمورف اکسید سیلیسیم با نام تجاری میکروسیلیکا بعنوان محصول ثانویه از همان ابتدا به سبد محصولات شرکت فروسیلیس سمنان اضافه گردید.
با توجه به افزایش تعداد سهامداران در سال ۱۳۷۴ این شرکت جهت عضویت در سازمان بورس اوراق بهادار اقدام کرده و به سهامی عام تبدیل گردید و متعاقباً در سال ۱۳۷۶ با نماد فروس در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
از مهرماه سال ۱۳۷۹، تولید عملی فروآلیاژ دیگری بنام فروسیلیکومنیزیم با ظرفیت سالانه ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تن آغاز گردید.
در سال ۱۳۹۲ شرکت فروسیلیس ایران موفق به تولید محصول فروسیلیسیم با خلوص بالا (HP: High purity) گردید که برحسب سفارش مشتریان قابل تولید و فروش میباشد.
در اواخر دهه نود خورشیدی براساس مجوز دریافتی، تولید عملی محصولات مقاوم ساز بتن شامل ژل میکروسیلیس و دوغاب با ظرفیت ۵۰۰۰ تن در سال در کارخانه فروسیلیس ایران آغاز گردید
این شرکت یکی از مهمترین تولیدکنندگان فروآلیاژها در خاورمیانه می باشد که با تولید محصولاتی نظیر فروسیلیسیم ۷۵ درصد، فروسیلیسیم high purity ، فروسیلیسیم منیزیم، پودر میکروسیلیکا و ژل میکروسیلیس در کلاس جهانی منطبق بر استاندارد ملی و بین المللی، نیاز صنایع مهمی چون ذوب آهن، فولاد، ریخته گری و بتن را برآورده مینماید.
با توجه به پیش بینیهای انجام شده در بدو تأسیس در زمین مورد نیاز و نصب تجهیزات از قبیل پست برق، سالن ریختهگری، سنگ شکن، انبارها و ….، از سال ۱۳۹۷ شرکت فروسیلیس ایران تصمیم به افزایش ظرفیت بوسیله نصب و راهاندازی کوره دوم به ظرفیت ۲۵،۰۰۰ تن نمود که طرحهای اجرایی این امر از ابتدای سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.
با ساخت، نصب و راه اندازی کوره دوم، ظرفیت تولید کارخانه فروسیلیس برای کلیه محصولات، به بیش از دو برابر ظرفیت فعلی خواهد رسید.
علی اصغر حاجی بابا در روز جمعه مورخ نهم مهر ماه سال ۱۳۱۰ خورشیدی در محله بازارچه نائب السلطنه، کوچه نمازی، پلاک یک متولد شدند. تحصیلات خود را در مدرسه انتصاریه در کنار افرادی چون دکتر مصطفی چمران گذراندند ..
شرکت سهامی به وسیله هیأت مدیره ای که از بین صاحبان سهام انتخاب شده و کلاً و یا بعضاً قابل عزل می باشند اداره خواهد شد. عده اعضای هیأت مدیره در شرکت های سهامی عمومی نباید از پنج نفر کمتر باشد.
مدیرعامل
آقای مهندس محمدعلی کی پور متولد ۲۵ شهریور سال ۱۳۴۹ در مهدی شهر استان سمنان هستند، ایشان فارغ التحصیل رشته مهندسی متالورژی گرایش استخراج فلزات از دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۷۳ میباشند. از سال ۱۳۷۵ در شرکت فروسیلیس ایران مشغول به کار شدند